Renée Carlino: Sweet Thing- Te édes ~Review/Értékelés - InBookEden

2017. január 15., vasárnap

Renée Carlino: Sweet Thing- Te édes ~Review/Értékelés


Sweet Thing- Te édes
Renee Carlino

Fülszöveg

Mia ​​Kelly elit egyetemen végzett diplomás, klasszikus képzésben részesült zongorista, egy gyakorlatias gondolkozású anya és egy különc apa lánya. A diploma megszerzése után nem találja a helyét. Azon őrlődik, hogy üzleti végzettségével kezdjen-e valamit, vagy a zenében mélyedjen el, amit szenvedélyesen szeret. 

 Amikor édesapja váratlanul meghal, úgy határoz, hogy amíg ki nem találja, mihez kezdjen a saját életével, addig az apjáét folytatja. Ann Arbort New York Cityre cseréli, és átveszi apja kávézójának vezetését. A népszerű találkozóhely törzsközönségét fel nem fedezett helyi zenészek, művészek alkotják. Mia eddig távol tartotta magát az izgalmas és kiszámíthatatlan művészléttől, de a váratlan találkozás Will-lel, az édes, helyes, elragadó gitárossal, bepillantást enged neki ebbe a világba. Amikor a srác a barátja, majd a lakótársa lesz, Mia minden tőle telhetőt elkövet, hogy elnyomja a lelkében dúló szenvedélyt, amit iránta és a zene iránt érez, de apja öröksége lassanként megnyitja a szívét.



Értékelésem

Renee megint megfogtál. A történet és a karakterek egyértelműen magával ragadtak. Szinte egy nap alatt elolvastam ami mostanában ritkaság számba megy. A pasik akiket megalkotsz annyira magával ragadóak és édesek hogy elvitelre kérek mindegyikből egyet. Először Lucian (A Lucian Divine című könyvedből) most pedig Will, ó az édes Will.
Örülök hogy végigkísérhettem Miát ezen a rögös úton, hatalmas fejlődésen esett át. Meg kell mondjam néha nagyon utáltam. Olyan lánynak ismertem meg aki minden egyes lépésen 20 percet gondolkodik majd szépen lassan "elereszti" magát, ami hasznára vált. Súlyos veszteségeken kellett túllépnie de még nem állt készen rá, nem tudta elengedni a "múltat". Mint hurrikán lépett be az életébe a csodálatos gitár virtuóz Will akinél kedvesebb, sokoldalúbb és türelmesebb férfival az ember még álmában sem találkozhat. 
De amíg Mia nem békül ki önmagával, nem áll készen a Willel való kapcsolatára. 
Nem tetszett hogy kezdetben Mia úgymond a pénzes pasikra utazott, mert mitől jobbak ők? Ebből adódóan Robert maga volt a halál, unalmas, anyagias, beképzelt seggfej.
Jenny és az ő szabad szája egyértelműen kedvenc mellékszereplővé tette magát.

Mindenkinek ajánlom aki egy romantikus, édes, (tudom hogy sokat használom ezt a szót) tanulságos történetre vágyik. Ismerjétek meg Willt és Miát, megéri. 
 

5 "Sweet Angel" Star


1 megjegyzés:

  1. Ez meglepően tetszett, sok negatívumot olvastam róla, de ennek ellenére pozitív csalódás volt számomra.

    VálaszTörlés